Hammok - H.F.D x Wannabe (Billboard No.1)

Hammok er på hugget med to nye låter i november, H.F.D. og Wannabe (Billboard No.1). Idet jeg skriver dette så kommer jeg på at jeg også har en påbegynt tekst om deres siste EP,  Now I know, som jeg aldri fikk fullført grunnet for mange gjøremål og for lite tid. Kort oppsummert om EP’n fra juni, steinbra saker, sjekk det ut! 

Over på de nye låtene:

H.F.D. starter eksplosivt, et skikkelig fraspark som kjennes i margen. Denne låta inneholder flere spennende partier, digg gitarlyd og overall, et dynamisk lydbilde. Jeg synes Hammok er skikkelig flinke til å lage interessant og hard musikk, uten at det blir for gjentakende og likt. Musikken kan først oppleves litt kaotisk, men det er ikke det, alt er utrolig gjennomtenkt og solid gjennomført. De er kreative, men konsistente, de har med andre ord en bra greie på gang! Gjennomført noisy hardcore med innslag av punk og rock. 

Wannabe (Billboard No.1) er hakket «snillere» enn H.F.D., litt mer punkrockete, men et godt eksempel på hvor allsidige de kan være med sin egen lyd. Lekent og gøy, det settes pris på!  

Jeg har vært så heldig å sett Hammok to ganger allerede, de er eksepsjonelt gode på å framføre musikken sin, med enda mer kraft og energi enn jeg først forventa, det var en del air time (som hadde gitt en god del poeng i SSX).

Jeg har trua på at det neste albumet trioen slipper, vil resultere i en del bakoversveiser og svidde øyenbryn, bare å lene seg bakover å ta imot trykkbølgen.

Pernille Lyngsnes